Sud Est Group este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de sacose si ambalaje personalizate din Romania, depasind 2000 de clienti companii, la finele anului 2014.
Certificare Incepand cu anul 2007, Sud Est Group a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, fiind certificata de catre unul dintre cele mai importante organisme de certificare la nivel mondial "Lloyd's Register Quality Assurance" si recertificata in acest sens in data de 17.03.2013.
Livrare Gratuita Cu o vasta experienta in relatia cu clientii stim ca livrarea trebuie sa fie cea mai rapida si de aceea dispunem de o retea nationala de desfacere prin care livrarea se face in cei mai rapizi timpi la destinatia specificata gratuit. Detinem flota auto proprie cat si contracte de curierat cu cele mai importante companii din domeniu astfel incat ne ridicam la cele mai inalte cerinte ale clientilor privind transportul si logistica.
Calitate

CERTIFICAREA CALITATII PRODUSELOR

Sistemul de management al calitatii implementat in SUD EST GROUP, strategia companiei si obiectivele de calitate au fost evaluate potrivit ISO 9001:2008  la cele mai inalte standarde. Partenerii de afaceri in continua crestere sunt o dovada necontestabila a calitatii produselor si a relatiei cu acestia in cel mai eficient mod.

1

ISO_9001_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CERTIFICAREA CONFORMITATII PRODUSELOR

In conformitate cu prevederile legale in vigoare garantam calitatea produselor livrate cu conditia respectarii de catre client a normelor de transport, depozitare si utilizare. Certificam ca produsele livrate respecta prevederile art. 5 din HG 1022/2002 si nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului inconjurator, ele sunt reciclabile.

Declaratie de conformitate: S.C. SUD EST GROUP S.R.L. declara pe propria raspundere ca produsele sunt fabricate in Romania, corespund cerintelor legale si pentru acestea se vireaza catre Administratia Fondului de Mediu ECOTAXA de 0,1 lei/buc si o contributie de 2 lei/kg, pentru ambalaje confirm art. 10 lit d si q din OUG 196/2005 republicata din iulie 2010, aceasta obligatie revenind producatorului.

Faptul ca suntem certificati de catre organismul LAREX CERT nu inseamna doar aplicarea marcii “LAREX CERT”, ci atesta si faptul ca produsele noastre respecta caracteristicile declarate si in acelasi timp ofera garantia mentinerii acestora, prin supravegherea pe toata perioada contractului de certificare.

certificat

DIPLOME

Din anul 2002 si pana in prezent SUD EST GROUP s-a situat in mod constant in topul firmelor de profil.

Picture2 003   Picture2 001

 Picture2 002           4

3      2

 

 

happy wheels