Sud Est Group este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de sacose si ambalaje personalizate din Romania, depasind 2000 de clienti companii, la finele anului 2014.
Certificare Incepand cu anul 2007, Sud Est Group a implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, fiind certificata de catre unul dintre cele mai importante organisme de certificare la nivel mondial "Lloyd's Register Quality Assurance" si recertificata in acest sens in data de 17.03.2013.
Livrare Gratuita Cu o vasta experienta in relatia cu clientii stim ca livrarea trebuie sa fie cea mai rapida si de aceea dispunem de o retea nationala de desfacere prin care livrarea se face in cei mai rapizi timpi la destinatia specificata gratuit. Detinem flota auto proprie cat si contracte de curierat cu cele mai importante companii din domeniu astfel incat ne ridicam la cele mai inalte cerinte ale clientilor privind transportul si logistica.
Despre noi

 

Sud Est Group, fondata in anul 2000, este unul dintre cei mai mari producatori de sacose personalizate din Romania, depasind 2000 de clienti companii, la finele anului 2014.

In cei 15 ani de existenta, Sud Est Group a devenit cunoscuta pentru consecventa cu care aseaza clientul in centrul tuturor afacerilor sale, oferindu-i mereu produse de calitate, pe masura nevoilor sale.

Pentru a reusi sa ramana lider pe o piata atat de competitiva ca cea romaneasca, Sud Est Group si-a propus sa faca acest lucru nu doar din punctul de vedere al numarului de clienti, dar si din punctul de vedere al ofertei. Aceasta se traduce prin oferirea de produse de calitate excelenta si oferte irezistibile pentru clientii nostri.

Produsele Sud Est Group sunt realizate din materii prime de o calitate superioara importata de la liderii mondiali (Basel, Dow Chemical, Sabic, TVK), netoxice si reciclabile.

 

happy wheels